Barion Pixel
Weboldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. Honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatkezelési tájékoztató >>>
Kiemelt ajánlatok
A Védák bölcsessége mindenkinek című könyv
3.990 Ft
Menny.:db

A Védák bölcsessége mindenkinek című könyv

3.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Szállítás alatt
A könyv nem egy hindu vallási szöveg. Rövid, közérthető, mégis alapos ismeretet ad az emberiség legrégebben keletkezett írott forrásairól, a Védákról.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 40
Várható szállítás: 2024. július 16.

Leírás és Paraméterek

A Védák bölcsessége mindenkinek (3. bővített kiadás) című könyv nem egy hindu vallási szöveg. Rövid, közérthető, mégis alapos ismereteket ad az emberiség legrégebben keletkezett írott forrásairól, a Védákról.

A szerző, Narada Kush professzor meditációs mester, védikus asztrológus, a védikus tudományok tanítója, Maharishi Mahesh yoginak, a Transzcendentális Meditáció atyjának közvetlen tanítványa és munkatársa volt éveken keresztül. Ennek ismeretében talán nem meglepő, hogy műve megírásakor részben kilép a nyugati vallástudományban elvárt „pártatlan tudós” szerepéből. A tisztelet hangján ír a Védákról, az azokban felhalmozott óriási tudásról és bölcsességről.

A szerző módszeresen rendszerezi, és a terjedelemhez képest igen részletesen mutatja be a védikus tudást. A nagyívű, szinte minden fontos témakört érintő könyv figyelmes elolvasása után garantáltan „helyükre kerülnek” bennünk mindazok a nevek és fogalmak, melyekről a keleti kultúrák elmúlt évtizedekben megfigyelhető térnyerése során itt-ott már hallottunk, de soha nem jártunk utána, honnan származnak és mit is jelentenek pontosan.

Könyvadatok:

Szerző: Narada Kush
Oldalszám: 406 oldal
Méret: B5
Szín: Fekete-fehér
Borító: Karton

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.