Barion Pixel
Weboldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. Honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatkezelési tájékoztató >>>
Kiemelt ajánlatok

Bio hajszínezők - Henna hajfestékek és hajápolók

Néhány évig tartó hajfestés után sokan töredezett, fakó és sok esetben hulló hajszálakkal szembesülnek. Viszont a nagy mennyiségű vegyi anyag a fejbőrön át felszívódik, és nem csak a hajszálakat károsíthatja!
Amennyiben az ezzel járó káros következményeket meg szeretné előzni, akkor Önnek ajánljuk:

  1. Bio termesztésből származó teljesen tiszta Radico Organic növényi hajszínezők
  2. 100% tiszta növényi hajszínezők (henna, indigó). Maximálisan szelíd, félig tartós!
  3. Henna alapú hajfestékek (60% henna) ötvözve szintetikus festékkel. Tartós, gyors és kíméletes!

Megjelenésünk egyik legfontosabb eleme a hajunk. Egy csinos frizura a stílusunk kulcsa: ha a vágás, a szárítás, és a festés profin elkészül, nagy megelégedéssel nézünk a tükörbe és az egész napunk jól indul. A folyamat legnehezebb része a hajfesték kiválasztása: legyen tartós, jól fedjen, divatos árnyalatú és környezetbarát. Melyik az a festék, amely mindezeket tudja? Ez a hennafestés, ami egy több ezeréves, bevált technológia.

A hennafestés, vagy más néven mehendi, egy ősi és hagyományos művészeti forma, melynek gyökerei évezredekre nyúlnak vissza. A henna növény levéből készített pasztát használják a test és a haj díszítésére, és számos kultúrában fontos szerepet tölt be esküvői ceremóniákon, ünnepeken és más fontos eseményeken. Ez a művészi forma az évek során megőrizte szépségét és jelentőségét.

Ha Ön a henna alapú festéket választja a hajfestéshez, egy kíméletes, gyengéd növényi hajszínező lesz a segítségére. A tiszta hennapor mélyvörös színre festi a hajat, ha pedig indigóval keverjük, a barna szín sok izgalmas árnyalatát kapjuk meg. A henna természetes színezékeket tartalmaz, amelyek a haj pigmentjeivel lépnek reakcióba. A henna ápoló hatással is rendelkezik, erősíti a hajat és javítja annak a textúráját. Gyakran ajánlják a hennát azoknak, akik érzékenyek a vegyi hajfestékekre. A végleges szín intenzitása a haj eredeti színétől és a festési időtől függ. A hennafestés általában hosszabb tartósságot eredményez, és nem roncsolja a hajat úgy, mint a peroxidon alapuló hajfestékek. A hatóidő hossza befolyásolja a végeredményt: minél hosszabb ideig hagyják a hennát a hajon, annál intenzívebb lesz a szín. Végül fontos még megemlíteni, hogy a hennával való hajfestés nem igényel gyakori újra festést. A szín fokozatosan kopik és halványul, ami természetes hatást eredményez. Nincs szükség gyakori javításokra, mint a vegyi festékek esetében. Ha Ön akár a Radico Organic bio hajszínezőket vagy a Classic Henna 100% növényi hajszínezőket választja, nemcsak elismerő szavakat fog kapni a csodálatos árnyalatú hajára, hanem gondoskodik a természetes táplálásáról is.