Barion Pixel
Weboldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. Honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatkezelési tájékoztató >>>
Termékek Menü
+36302152177

Az indiai nők szépségtitkai

A túlfeszített életvitel és a stressz idő előtt barázdákat húznak arcunkon. Emellett a sok vegyi anyag miatt, sokan küzdenek valamilyen bőrproblémával. Ennek egyik oka a kozmetikumokban keresendő. Szintetikus anyagaik próbára teszik a bőr tűrőképességét. Ezért egyre többen természetes megoldásokat keresnek a szépségápolásban is.

Ön is elégedetlen eddigi krémjeivel?
Szeretne egy hatékony és árban is elfogadható megoldást?

HerbLine ajurvedikus bőrápolásAz  indiai nők évezredek óta őrzik szépségük titkát, melyet nem a méregdrága kozmetikumoknak köszönhetnek. Olyan hagyományos receptekről van szó, melyeknek formuláit az ájurvéda szövegei is leírnak. Az ájurvéda titka nem csak a növényi összetevőkben, hanem azok egymást erősítő hatásában rejlik. A hatóanyagok szinergiájának köszönhetően a gyógynövények megfelelő kombinációjával megsokszorozódik hatóerejük. Az ájurvédikus natúr kozmetikumok ilyen módon segítik a bőrt a természetes regenerálódásban és öngyógyításban. Ezért láthatjuk különösen szépnek az indiai nők bőrét.

Miért ajánljuk Önnek az indiai szépségápolást?

Az ájurvéda az egyensúly helyreállítására helyezi a hangsúlyt, mielőtt kezelne egy adott problémát. Ugyanígy, az ájurvédikus szépségápolás a bőr természetes egyensúlyát tartja szem előtt. Elősegíti a szervezet és a bőr természetes öngyógyítását, ezáltal egy biztosabb eredményt garantál. Ebből a szempontból a testápolás nem választható szét az életmódtól, az étrendtől és az egészségi állapottól sem. Ez a fő különbség, ami miatt más az indiai (ájurvédikus) szépségápolás, mint a nyugati.

Hogyan segít az ájurvéda a szépségen?

Alapvetően két szempontja van. Az egyik az úgynevezett „szépség-rászajána” alkalmazása. Ez alatt olyan fiatalító kozmetikumokat kell elképzelni, melyek különleges gyógynövény-kombinációi

  • aktiválják a bőr anyagcseréjét
  • segítik a méreganyagok kiürülését
  • gyorsítják a bőr és a haj regenerálódását.

A másik, a bőrön jelentkező zavaroknak a belülről történő megszüntetése. Ebben nagy szerepe van a megfelelő táplálkozásnak, méregtelenítésnek és a pihenésnek, regenerálódásnak.

A fentiekből következően termékeinket nem ajánljuk azoknak, akik azonnali eredményt akarnak. Azonban 1-1,5 hónap elteltével garantált, hogy mások is észre fogják venni, hogy bőre szebb és ragyogóbb.

Tovább a termékekhez >>>