Weboldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. Honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatkezelési tájékoztató >>>
   
Ön itt jár: > >

Rólunk

Történetem 1990. őszén kezdődött. Középiskolás korom óta érdekeltek az ősi kultúrák, a jóga. Azonban az egyetemi évek alatt - 1990. őszén - elhatároztam, hogy a gyakorlatban is megismerem az Indiai kultúrát és szellemiségét. Több évet töltöttem önkéntesként. Vegetáriánus lettem, és az is vagyok azóta is. Több alkalommal voltam Indiában, ahol közeli kapcsolatba kerültem az illóolajokkal és más ájurvédikus kencékkel. Azt hiszem a valódi és természetes illatok itt érintettek meg először. A rózsa, a tubarózsa, a csampa virág ottani illata felejthetetlenül belém vésődött. A saját bőrömön próbáltam ki az ájurvéda tanításait. Megismertem, hogy hogyan lehet gyógyszer az ételünk. Azóta már sok év eltelt, és elmondhatom, hogy nem csalódtam. 

Végül 2001 novemberében nagy változás történt az életemben. Feladtam önkéntesi életemet, és elhatároztam, hogy kereskedni fogok azokkal a termékekkel, melyekben hiszek. A célom az volt, és most is, hogy segítsek mindenkinek, hogyan hasznosíthatja ezeket az ősi tanításokat. Két három hónap csak azzal telt, hogy terveket szőttem, álmodoztam.
2002. január végén létrehoztam pici vállalkozásunkat. Gyakorlatilag nem volt semmi pénzem hozzá, csak a lelkesedésem. Emiatt elég lassan és nehézkesen indult minden. Ráadásul akkor még nagyon szokatlan, és új volt mindez Magyarországon. Szinte úttörőként kellett piacot találnom termékeinknek. De azt hiszem megérte. Mostanra sok ezer család ismeri, és örömmel használja a Goloka termékeket.

Szeretettel köszöntöm a Goloka kencék és illatok világában. Örülök, hogy Ön is a természetes, a natúr és az egészséges termékek felé fordul. Kérem olvassa el az oldalon található cikkeket, melyek segítségével remélem Ön is könnyebben válthat egy egészségesebb életmódra. Ha szeretne azonnal értesülni legújabb írásunkról, akkor iratkozzon fel cikksorozatunkra. Ha kérdése van, örömmel segítünk. Ha véleményét vagy tapasztalatát szeretné megosztani velünk, akkor tegye bátran. 

 

 

 

Szeretettel: Belme Lajos 

Cégnév : GOKUL-TRADE KFT.

Telephely   címe 7400 Kaposvár, Dózsa György u. 11.

 

 

 

Ingyenes szállítás!

 

 

Ingyenes szállítás 10e Ft felett!
           
Részletek itt >>>

Aroma-tanfolyam alapfokon