Barion Pixel
Weboldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. Honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatkezelési tájékoztató >>>
Kiemelt ajánlatok

Rólunk

Történetem 1990. őszén kezdődött. Középiskolás korom óta érdekeltek az ősi kultúrák, ezen belül India, a jóga és az ájurvéda. Az egyetemi évek alatt - 1990. őszén - elhatároztam, hogy a gyakorlatban is megismerem az Indiai kultúrát és szellemiségét. Több évet töltöttem önkéntesként. Vegetáriánus lettem, és az vagyok azóta is. Több alkalommal voltam Indiában, ahol közeli kapcsolatba kerültem az ájurvédával, az illóolajokkal és más ájurvédikus termékekkel. Azt hiszem a valódi és természetes illatok itt érintettek meg először. A rózsa, a tubarózsa, a csampa virág ottani illata felejthetetlenül belém vésődött. A saját bőrömön próbáltam ki az ájurvéda tanításait. Megismertem, hogy hogyan lehet gyógyszer az ételünk. Azóta már sok év eltelt, és elmondhatom, hogy nem csalódtam. 

Végül 2001 novemberében nagy változás történt az életemben. Feladtam önkéntesi életemet, és elhatároztam, hogy kereskedni fogok azokkal a termékekkel, melyekben hiszek. A célom az volt, és most is, hogy segítsek mindenkinek, hogyan hasznosíthatja ezeket az ősi tanításokat. Két három hónap csak azzal telt, hogy terveket szőttem, álmodoztam.
2002. január végén létrehoztam pici vállalkozásomat. Gyakorlatilag nem volt semmi pénzem hozzá, csak a lelkesedésem. Emiatt elég lassan és nehézkesen indult minden. Ráadásul akkor még nagyon szokatlan, és új volt mindez Magyarországon. Szinte úttörőként kellett piacot találnom termékeinknek. De azt hiszem megérte. Mostanra sok ezer család ismeri, és örömmel használja a Goloka termékeket.

Kizárólagos magyarországi importőrei és forgalmazói vagyunk a Radico Organic, a Herbline Ayurvedic Science és a Mysore Sandal termékeknek. Illetve saját márkás Goloka termékeinket is Indiából importáljuk közvetlenül. Minden termékünkhöz szakértői tanácsokat biztosítunk írásainkban, a Szépség Titkok Blog cikkeiben.
Mostanra (2021 óta) saját gazdaságunkban termesztett izsóp, levendula angustifolia és levendula intermedia növényekből magunk készítjük az értékes 100% tiszta illóolajat és aromavizet.

Szeretettel köszöntöm a Goloka kencék és illatok világában.

Örülök, hogy Ön is a természetes, a natúr és az egészséges termékek felé fordul. Kérem olvassa el az oldalon található cikkeket, melyek segítségével remélem Ön is könnyebben válthat egy egészségesebb életmódra. Ha szeretne azonnal értesülni legújabb írásunkról, akkor iratkozzon fel cikksorozatunkra. Ha kérdése van, örömmel segítünk. Ha véleményét vagy tapasztalatát szeretné megosztani velünk, akkor tegye bátran. 

 

 

 

Szeretettel: Belme Lajos 
 

A napjainkban közkedvelt bőrápoló termékek nem mindig váltják be a hozzájuk fűzött reményeket.
Hogyan is tehetnék?! Olyan anyagokat tartalmaznak, amik nem hogy óvják, még rontanak is bőrünk állapotán.
A megoldás egyszerű! Mint minden egészségmegőrzéssel kapcsolatos dolgot, a bőrápoló alapanyagokat is a természetben kell keresni.

Ahhoz nyújtunk segítséget, hogy visszanyerje bőre természetes szépségét és rugalmasságát. Az indiai nők évezredek óta őrzik szépségük titkát. Szépségüket nem márkás kozmetikumoknak köszönhetik, hanem olyan ősi, hagyományos recepteknek, amelyekhez természetes anyagokat használnak.

Termékeink megoldást kínálnak többek között:

• minden típusú bőr hidratálására

• problémás bőr megóvására

• bőrfiatalításra és ránctalanításra

• a haj problémáinak a kezelésére

• biztonságos hajfestésre

• méregmentes test és helyiség-illatosításra

Nálunk megtalálja a természet adta kincseket. Az egészségünk megőrzése nem csak a helyes táplálkozásból és mozgásból áll. Bizony oda kell figyelnünk a test külső fedőrétegére is. Hiszen a bőr az elsődleges védekező egysége testünknek, ezért nem szabad elhanyagolni. Válogasson kiváló minőségű bőrápoló termékeink közül és meglátja, üdébb lesz, mint valaha!

Termékeink:

- ájurvédikus natúr kozmetikumok (különleges indiai kencék bőrre és hajra)

- természetes és aromaterápiás illóolajok

- növényi henna hajszínezők

- natúr parfümök

- növényi szappanok

- aromaterápiás füstölők

- növényi olajok

- ájurvéda teák és elixírek