Barion Pixel
Weboldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. Honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatkezelési tájékoztató >>>
Kiemelt ajánlatok

Illóolajok hígítatlan minőségben

Szeretne természetes módon ellazulni? Az illóolajok világa csak Önre vár! Gyógyuljon és szépüljön velük!

  • Javítják közérzetünket
  • Illatosítanak és szagtalanítanak
  • Fertőtlenítik a levegőt
  • Megfázás esetén oldják a nyálkát és könnyítik a légzést
  • Elpusztítják a baktériumokat
  • Tisztítják és ápolják a bőrt

A Goloka illóolajok 100% tiszta és hígítatlan minőségűek

Jó helyen jár, ha szeretne információkat kapni, milyen pozitív hatásokkal járhat az illóolajok használata!

Webáruházunkban, mint ahogy látja, nagyobb és normál kiszerelésben is lehet kapni az illóolajokat, ezért Ön döntheti el, hogy a céljai szempontjából melyik lenne a praktikusabb választás. Fontos megjegyezni, hogy az itt kapható illóolajok tiszták és hígítatlanok, és ezért nem fog csalódni bennük.

Azonban az illóolajok töménysége miatt nem szabad ezeket hígítatlanul használni, mert ez irritációt okozhat a bőrön. Inkább keresni kell egy olyan közeget, amiben fel lehet hígítani az illóolajokat, amiket aztán számtalan célra lehet alkalmazni. Az illóolajok elkeverhetőek növényi olajokkal, ami által kitűnő lesz a masszázsra. Ez főleg abban az esetben lehet jó, ha valaki meg van fázva, mert az oldatok megkönnyíthetik a légzést, illetve a levegőt is fertőtleníthetik. További előnyt jelent, hogy az illóolajok elpusztíthatják adott esetben a baktériumokat, illetve hogy ápolhatják a testet.