Kérem kattintson az "igen" gombra, ha elfogadja a vásárlást segítő információkat. igen
   

Adatvédelmi nyilatkozat

Cégünk, a GOKUL-TRADE Kft. számára fontos a vásárlói és vevői által rendelkezésre bocsátott személyes adatainak védelme. Látogatóink és vásárlóink személyes adatait bizalmasan kezeljük, és gondoskodunk azok biztonságáról.

A rendelési feltételek későbbi bizonyítása érdekében és hírlevél küldése céljából regisztrációkor és megrendeléskor megadott adatait tároljuk. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor alvállalkozó működik közre (futárszolgálat). A szállítást végző cég a tőlünk kapott adatokat nem jogosultak semmilyen formában harmadik fél részére kiadni. Az adatokat kizárólag a csomag célba juttatására, sikertelen átvétel esetén a címzett értesítésére használják. A tárolt adatokhoz a logisztikát végző munkatársaink férnek hozzá ill. kezelik. Az adatokat cégünk a webáruház fennállásáig tárolja.

Hírlevelet azoknak küldünk, akik feliratkoznak rá ill. akik vásároltak webáruházunkon keresztül. A leiratkozáshoz tartozó link megtalálható a hírlevél végén.

A személyes adatok megadása önkéntes alapon történik. Az adatkezelő a megadott adatokat 2001. évi CVIII törvény figyelembe vételével kezeli, illetve tárolja. Mindent megtesz azok biztonsága és sérthetetlensége érdekében és azok kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben előírtaknak alapján jár el.

A megrendelés elküldéséhez, rögzítéséhez szükséges adatok:
Név
E-mail cím
Telefonszám
Irányítószám
Település
Utca, házszám
Eltérő szállítási és számlázási cím esetén ezen adatok külön megadhatóak számlázásra és szállításra vonatkozóan is.

A megrendeléskor rögzített adatokat a megrendelés teljesítéséhez használjuk fel. A megrendelésről készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra (5 év). Adatai, módosítását bármikor kérheti elérhetőségeink valamelyikén.

Regisztrációhoz szükséges adatok:
Név
E-mail cím
Telefonszám
Irányítószám
Település
Utca, házszám

Regisztrációhoz tartozó belépési adatok (jelszó titkosított formában)

Hírlevél
A gazdasági reklámtevékenység 2008. évi XLVIII. törvény 6. §-a értelmében a oldalunkra látogató hozzájárulhat ahhoz, hogy megadott elérhetőségein (pl. elektronikus levélcím, vagy telefonszám) megkeresük.
Hírlevélre feliratkozhat a megrendelés elküldése alkalmával, webáruház oldalain vagy személyesen üzletünkben. A feliratkozáshoz csak valós adatok használhatóak. A megadott adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik fél részére nem adjuk ki. Hírlevélről történő leiratkozáshoz minden levelünk alján talál linket. Az általunk küldött hírlevelek tájékoztató jellegűek aktuális akciókra, információkra hívja fel a figyelmet.

Cookie-k (sütik)
A cookie egy olyan fájl, amelyet a webáruházat kiszolgáló szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A cookie-ban tárolt adatok: kosár tartalma és munkamenet azonosító. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban (Beállítások menüpont). Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak.

Vonatkozó jogszabályok:
2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (a továbbiakban: Infotv.)
2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (főképp a 13/A. §-a)
2008. évi XLVII. törvény – a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról;
2008. évi XLVIII. törvény – a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (különösen a 6.§-a)
2005. évi XC. törvény az elektronikus információszabadságról
2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről (kifejezetten a 155.§-a)
16/2011. sz. vélemény a viselkedésalapú online reklám bevált gyakorlatára vonatkozó EASA/IAB-ajánlásról

Jogorvoslat:
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5.
Telefon: +36 -1-391-1400
Fax: +36-1-391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

 

 

 

Ingyenes szállítás!

 

 

Ingyenes szállítás 10e Ft felett!
           
Részletek itt >>>

Aroma-tanfolyam alapfokon