Weboldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. Honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatkezelési tájékoztató >>>
   

Füstölőpálcikák

Belme Lajos
2014. 04. 30. 12:20:00
Füstölőpálcikák

Melyek nem okoznak rosszullétet!
A füstölők egyre gyakoribb kellékei a mai lakásoknak különlegességük miatt.

Kellemes illatot várunk tőlük, azonban egyes termékek minõsége több kívánnivalót hagy maga után. A tömegtermelés miatt többnyire gyenge minőségű alapanyagokat és szintetikus illóolajokat használnak fel a gyártás során. Használatuk azonban több kellemetlenséget is okozhat hosszútávon.

Mi a különbség?

Az aromaterápiának, mint alternatív gyógymódnak az újra felismerésével egyre többen érdeklődnek a jobb minőségű és természetes füstölők iránt.
Először természetesen meg kell tudni különböztetni a gyenge minőségűt a természetestől. Erről első pillantásra a termék ára is jó támpontot adhat. Ezenkívül a füstölőpálcika égési ideje, az utóillat és a megmaradó illathatás ad még mérlegelési lehetőséget. A gyorsan leégő pálcika, melynek egy kellemetlen utóillata van kétségtelen bizonyítéka a gyenge minõségnek. Míg a lassú égés, a kellemetlen utóillat hiánya, valamint a sokáig vagy több napig megmaradó finom illat a garancia a minõségi, természetes összetevőkre.

A legérzékibb érzék

Régen bebizonyított és újra felfedezett tény, hogy az orr az idegrendszer kapuja. Ennélfogva, rendkívül nagy hatással bírnak kedélyállapotunk alakulásában a bennünket körülvevő illatok. Segítenek lazítani és pihentetnek, elősegítik a koncentrációt, ihletet adnak, fokozzák a kreativitást, gyógyítanak és nem utolsósorban, jó hangulatot teremtenek és elvarázsolják a jelent.

Az illatok bűvereje

A kellemes közérzet, a jó kedélyállapot, egyensúly a feszültség és az ellazulás között nem elérhetetlen látomás egy jól kiválasztott aromaterápiás füstölő meggyújtásával. Egy finom illat ugyanis úgy hat, mint egy kedves érintés, a lelkünket simogatja.

Aromaterápiás füstölők valódi illóolajjal

Aromaterápiás minőségű füstölőink India kisebb manufaktúráiból származnak, ahol kézi erővel sodorják a pálcikákat. Kizárólag természetes alapanyagokkal dolgoznak. Tehát nem használnak vegyi úton előállított illatösszetevőket.

A GOLOKA és a PUSPA sorozat a masala füstölők csoportjába tartozik. A masala füstölők gyártásához különböző gyógynövények és egzotikus fűszerek őrleményeit is felhasználják. Ezenkívül tartalmaznak fagyantákat, valamint természetes illóolajokat, melyek a meghatározó illatot adják. Ez a két füstölõsorozat Bangaloreból származik, mely a füstölőgyártás fellegváraként ismert.

Művészi illatkompozíciók

A PREMA és a GOLD PREMA füstölők egy szokatlanul kiemelkedő minőséget képviselnek a füstölők kínálatában. Ez a kiemelkedõ minőség a nagyobb mennyiségű és rendkívül finom illóolajnak köszönhető. Ezen kívül a gyártásuk során ugyanazokat az elveket alkalmazzák, mint amit az úgynevezett parfümkreátorok alkalmaznak. Nevezetesen, egy adott illat megalkotásához 8-10 féle illóolajat is felhasználnak a meghatározó illaton kívül, melyek így egy harmonikusabb illatot képeznek. Így ezeknek a füstölőknek az illata páratlanul kellemes és elragadó.

Ingyenes szállítás!

 

 

Ingyenes szállítás 10e Ft felett!
           
Részletek itt >>>

Aroma-tanfolyam alapfokon