Weboldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. Honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatkezelési tájékoztató >>>
   

​Mi az ájurvéda?

​Mi az ájurvéda?

Az ájurvéda fogalmát legtöbbször az élet tudományaként említjük; öt évezredes múltra visszatekintő tanítási rendszere teszi különlegessé.
Az ájurvéda az egészséget nem korlátozza csupán a test állapotára; az ájurveda szerint az ember csak akkor egészséges, ha a teste, a lelke és a szelleme is egészséges.

Az ájurvéda kiemelt figyelmet fordít az étkezésre, illetve az emésztésre, mivel úgy tartja, hogy a rossz emésztést bizonyosan követi a test megbetegedése. 

Az ájurvéda egy rendkívül bonyolult rendszerre épül, amely a nyugati ember gondolatvilágában sokszor túlmisztifikáltnak tűnik. A különböző testtípusok és az öt alapelem rendszere olyan elméleti síkot kölcsönöz ennek az ötezer éves indiai tudománynak, ami a modern orvostudomány számára olykor idegen. Ennek ellenére még a mai modern orvostudomány is elismeri, hogy az ájurvéda által megfogalmazott anatómiai és élettani tulajdonságok mögött komoly tudományos ismeretek húzódnak.
Ha figyelembe vesszük, hogy ezek a tanok már évezredekkel ezelőtt is ismertek voltak, akkor joggal bízhatunk az ájurvéda eredményességében és létjogosultságában.

Szerencsére ma már hozzáférhetőek azok a készítmények, amelyek az ájurvéda kezelésekhez szükségesek; a különböző olajok, pakolások, ájurvédikus gyógynövény kozmetikumok mind megtekinthetők és megvásárolhatók a goloka.hu webáruházban.

A korábbi évek gyakorlatával ellentétben ma már mindenki ismerkedhet az ájurvéda által képviselt tanítással és az ehhez szükséges készítményeket is könnyedén beszerezheti; csupán néhány kattintásra van szükség és a kiváló minőségű termékek házhoz jönnek.    

   

Ingyenes szállítás!

 

 

Ingyenes szállítás 10e Ft felett!
           
Részletek itt >>>

Aroma-tanfolyam alapfokon