Weboldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. Honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatkezelési tájékoztató >>>
   

Növényi olajok legfontosabb érzékszervünk ápolására

Az emberi test érzékszerveit általában mindenki fel tudja sorolni, de abba hogy, legösszetettebb érzékszervünk a bőr csak ritkán gondolunk bele. Ha kicsit elmélkedünk ezen, végül is eléggé evidens, hisz a bőr érzékeli a nedvességet, hideget, meleget, tapintást, a légmozgást, hogy csak a fontosabbakat említsük.

Így a bőr ápolása talán az egyik legfontosabb teendő egészségünk megőrzésében.

Napjainkban a szintetikus vegyszereket tartalmazó krémeket egyre nagyobb mértékben kiváltják a természetes növényi olajok, hiszen ezeknek nincsenek olyan kellemetlen, sokszor kifejezetten veszélyes mellékhatásaik, mint a mesterséges anyagoknak.

A növényi olajok általában könnyen felszívódnak, gazdag vitamin, ásványi anyag és nyomelem tartalmuk pedig kifejezetten jót tesz a bőrnek. Persze a növényi olajok kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy mi az, amit el szeretnénk érni. Más típusú növényi olajok alkalmazása javallott cellulitisz esetében, más az ekcémás tünetek enyhítésére, és megint más az általános bőrápolásra, a kiszáradt bőr táplálására, vagy éppen az ízületi fájdalmak enyhítésére.

Az ayurvédikus orvoslás előszeretettel alkalmazza a természetes olajokat, és gyakorlatilag minden betegség típusra találunk megfelelő növényi kivonatot.

Emellett egy nyugodt környezetben, relaxáló zene hallgatása közben, lelki ráhangolódással összekapcsolt masszás még fokozza is a készítmény pozitív hatásait. Használjuk tehát őket nyugodtan, kis keresgéléssel könnyedén megtalálhatjuk a szükségletünknek legjobban megfelelő olajokat.

Ingyenes szállítás!

 

 

Ingyenes szállítás 10e Ft felett!
           
Részletek itt >>>

Aroma-tanfolyam alapfokon