Weboldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. Honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatkezelési tájékoztató >>>
   

​Sampon korpás hajra

Belme Lajos
2015. 10. 16. 12:17:35
​Sampon korpás hajra

Ha Önnek is korpásodásra illetve zsírosodásra hajlamos a haja, akkor érdemes lehet azon gondolkodnia, hogy terméket váltson.

A Margosa sampon kiváló korpásodás elleni sampon, amelynek használata során lehetősége van megszabadulni a fejbőr kellemetlen viszketésétől. A készítmény használatával ugyanis megszüntethető illetve tartósan megelőzhető a fejbőr korpásodása, mindez már heti kétszeri alkalmazás során.

Ezen kívül a korpásodás elleni sampon a hajat és a fejbőr is felfrissíti, tisztává és fertőzésmentessé teszi. A Margosa samponban található margosa növényről tudni érdemes, hogy a természet egyik legerősebb gombaölő és antiszeptikus növénye, ennek köszönhetően pedig hatékonyan veszi fel a harcot a makacs korpás fejbőrrel is. A benne található neem kivonat megszünteti a fertőzéseket a korpás fejbőrön illetve a kivonatban lévő tannin hatékonyan eltávolítja a fejbőrre ragadt zsíros korpamaradványokat is.

Használta rendkívül egyszerű, ám igényel némi odafigyelést. Intenzív összetevőiből adódóan érdemes vízzel – fele-fele arányban – keverni. Heti kétszeri használata már csodákra képes, fontos, hogy hajmosás közben jól masszírozza át a fejbőrét, annak érdekében, hogy a hatóanyagok felszívódhassanak. Az öblítéshez enyhén langyos vizet használjon. Ha a fenti instrukciókat betartja egy doboz korpásodás elleni sampon megközelítőleg egy hónapnyi adagnak felel meg. Annak érdekében, hogy a hatékonyságot tovább fokozza, érdemes lehet beszereznie a Margosa hajkondicionálót is.

Ingyenes szállítás!

 

 

Ingyenes szállítás 10e Ft felett!
           
Részletek itt >>>

Aroma-tanfolyam alapfokon