Barion Pixel
Weboldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. Honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatkezelési tájékoztató >>>
Termékek Menü
+36302152177

Allergia garancia

Meg vagyunk győződve termékeink kiváló minőségéről, ezért felajánljuk Önnek egy különleges garanciát. Ez az allergia garancia.

Minden termékünkre allergia garanciát vállalunk a vásárlástól számított 60 napig. Ez jelentheti pl. a füstölők használata közbeni allergia kialakulását, krémek alkalmazásakor bőr érzékenységet vagy bármelyik más termék használata során kialakult allergiát. Amennyiben felmerül ez a probléma a vásárlástól számított 60 napon belül, akkor a vásárlás helyén jelezze a problémát és a termék értékét (a szállítási díj nem tartozik bele) levásárolhatja.

Ha termékünket webáruházunkban vásárolta, akkor elérhetőségeink egyikén vegye fel velünk a kapcsolatot (e-mail cím szükséges), ha egy viszonteladónknál vásárolta termékünket, akkor a garanciát abban üzletben érvényesítheti. Minden esetben a problémát okozó termék maradványait kérjük juttassa vissza. A visszaküldött termék szállítási díja a vevőt terheli minen esetben.

*Termékeink nem megfelelő használata esetén kialakult kellemetlenségekért garanciát nem vállalunk.